معایب کاشت مو به روش FIT
روش کاشت مو FUT( Follicular Isolation Technique) روشی استاندارد برای برداشت موها با حداقل میزان خطر و بسیار کمتهاجمی است. در حدی که از آن به عنوان کاشت موی بدون جراحی نام برده میشود. البته تمامی روشهای کاشت مو نوعی عمل جراحی هستند. اما در روش FIT و سایر روشهای برپایهی آن، به دلیل این که زخمها بسیار کوچکاند (در حد ۱ میلیمتر)، خونریزی در حد قطرهای بوده و نیازی به بخیه نیست، به همین دلیل به آنها روشهای غیرجراحی میگویند.
این روش دوره ی بهبودی بسیاری کوتاهی دارد و چون بیشترین مقدار مو را میتوان در یک جلسه برداشت و در محل طاسی سر بیمار کاشت ، اغلب نتایج بسیار خوبی از این روش بدست می آید.
همه متقاضیان کاشت مو به صورت مجزا در جلسات مشاوره ی پزشکی تحت آزمایش و بررسی قرار می گیرند و روش درمانی پیشنهادی (دارویی و یا جراحی) بر اساس میزان ریزش مو تعیین می شود.
جالب است بدانید این روش در ابتدای قرن 20 ام ابداع شد و به سرعت توانست جایگزین روش های دیگر از جمله FUT بشود.
زیرا در روش نواری یا همان FUT برداشتن یک نوار از پوست سر باعث خونریزی و ماندن جای زخم در پست سر می شد و معضلات زیبایی خاصی را به وجود می آورد. اما در روش FIT تنها فولیکول های مو منتقل میشوند و به همین دلیل برداشت و کاشت آنها بدون درد وخونریزی و بخیه انجام میگیرد.
کاشت مو به روش FUT یکی از تکنیک های با سابقه کاشت مو است که در اصفهان توسط دکتر محسن سلیمانی و در کلینیک بهین با نتایج بسیار درخشان قابل انجام میباشد. در صورت تمایل میتوانید جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 36290689 - 031 تماس حاصل فرمایید.
مراحل کاشت مو به روش FIT
در کاشت مو به روش FIT ابتدا لازم است مراجعه کننده موهای سر خود را به طور کامل کوتاه کند و سپس پزشک ناحیه خاصی از پشت سر برای انتقال مو و خط رویش در ناحیه بی مو را متناسب با فرم و حالت صورت فرد علامتگذاری کند و عمل کاشت مو طبیعی را که با بی حس کردن سر شخص بیمار به وسیله ی تزریق لیدوکائین و در اتاق عمل آغاز می شود انجام دهد.
- در گام اول جراح با استفاده از تیغ استاندارد، سوراخهای بسیار کوچکی در ناحیهی بانک مو شما ایجاد میکند. قطر این سوراخها در حد یک میلیمتر یا کمتر بوده و خونریزی بسیار کمی دارند. به این ترتیب فولیکول از بافتهای مجاور جدا میشود.
- بعد از جداسازی فولیکول، جراح با استفاده از انبرکی کوچک، واحد فولیکولی استخراج کشده را در درون محلول ویژهی نگهداری قرار میدهد. این کار هزاران بار برای برداشت گرافتها تکرار میشود؛ به همین دلیل روش FIT بسیار زمانبر است.
- درمرحله بعدی فولیکول های برداشت شده در زیر میکروسکوپ بررسی شده و برای گام بعدی یعنی کاشت آماده خواهند شد.
- در مرحله کاشت، تکنیک مورد استفاده در تمامی روش های پیوند مو ، ایجاد سوراخ های کوچک در ناحیه گیرنده و قرار دادن گرافت های برداشت شده داخل آن است.
آیا در کاشت مو به روش FUT از مو های بدن هم میتوان استفاده کرد؟
بله امکان استفاده از مو های بدن مثل مو های سینه یا ریش بر خلاف روش FUT وجود دارد اما چون معمولا رشد مو های این نواحی کند تر از موهای سر است ، معمولا استفاده از آنها نتایج جالبی را در بر نخواهد داشت.
معایب کاشت مو به روش FIT
چون درگرافت های FIT چربی محافظ کمی در اطراف ریشه موها وجود دارد این گرافت ها بسیار شکننده و آسیب پذیر هستند. و ممکن است جداسازی فولیکول از بافتهای اطراف به خوبی صورت نگیرد و فولیکول به طول کامل استخراج نشود. به این خطا برداشت ناقص میگویند. بنابراین دستکاری آنها هم در مرحله برداشت و هم در زمان کاشت باید با احتیاط انجام شود تا فشار اضافی به ریشه مو وارد نشود. به همین جهت نتیجه عمل خیلی به مهارت پزشک بستگی دارد.
کاشتن گرافت های FIT به خاطر نداشتن چربی و جدا بودن ریشه ها از یکدیگر مشکل تر از گرفت های FUT است.همچنین این گرافت ها به علت نداشتن چربی محافظ خیلی زود خشک می شوند که باید مراقب این مساله هم بود. برای انجام FIT کل موهای سر باید از ته تراشیده شود. (بلندی موها حداکثر یک یا دو میلیمتر باشد)در روش FIT پانچ های بسیار تیز استفاده می شود. در بیمارانی که ریشه موهایشان خمیده و کج و معوج است احتمال آسیب دیدگی فولیکول ها زیاد است .به همین جهت تنها ۶۰% از بیماران کاندید مناسبی برای روش FIT هستند.
نیاز به تکرار و ادامه درمان جلسات کاشت مو به فواصل ۶ ماهه حتی تا چهار بار جهت تکمیل پوشش ناحیه طاس یا پر پشت تر کردن ناحیه
در صورت بی تجربه بودن پزشک، ممکن است نتیجه کاشت مو به صورت غیر طبیعی شود.
به دلیل زمانبر بودن، در روش FIT تعداد محدودی گرافت را میتوان در یک جلسه استخراج کرد.
کاشتن مو به روش FITبرای چه کسانی مناسب است ؟
کسانی که به علت هایی چون کشیدن مو به هنگام سفت بستن موها، اختلال بیمارگونه مو کنی (اختلال تریکوتیلامانیا) ، سوختگی یا بخیه ی جراحی و یا ریزش و طاسی با الگوی مردانه یا زنانه تراکم کم و طاسی را درپوست سرشان تجربه میکنند ، کاندیدای مناسبی برای این روش کاشت می باشند.
چه کسانی نمیتوانند از کاشت مو به روش FIT استفاده کنند ؟
کسانی که دارای موهای بسیار نازکی با بانک ضعیف هستند، کسانی که ریزش مو هایشان پراکنده و در نواحی مختلف سر اتفاق می افتد ، افرادی که مبتلا به بیماری های عفونی مانند HIV یا هپاتیت هستند ، افراد مبتلا به بیماری های پوستی و مشکلات مربوط به انعقاد خون از این روش برای کاشت مو نمیتوانند استفاده کنند .
اگر از فقدان موهای خود رنج میبرید، میتوانید با پیوند مو مشکل خود را حل کنید. بزرگترین مزیت پیوند مو این است که فرد اعتماد به نفس خود را بازمییابد. در کلینیک بهین اصفهان از بهترین روشهای کاشت و پیوند مو بهره گرفته شده است تا نتایجی رضایت بخش و شگفت انگیز برایتان به ارمغان آید. در این مرکز از روشهای کاشت مو شامل پیوند واحد فولیکولی (FUT) و استخراج واحد فولیکولی (FUE) برای ایجاد نتیجهای طبیعی استفاده میشود. مورد قابل ذکر آن است که شما میتوانید بر اساس میل خود موهای پیوند یافته را حفظ کنید، آنها را رنگ کنید، مواد آرایشی بزنید، بشویید و با هر مدل مویی آراسته کنید. به منظور دریافت مشاوره و یا رزرو نوبت می توانید با شماره تلفن 36290689 - 031 تماس حاصل فرمایید.
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شریعتی ، بعد از اورژانس بیمارستان شریعتی ، طبقه دوم بانک آینده ،کلینیک پوست ومو بهین
تلفن : 36290689 - 031
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
آیا پیوند مو از شخصی به شخص دیگر امکان پذیر است؟
شرایط کاشت مو در دوران اپیدمی کرونا
بهترین روش های کاشت موی طبیعی کدامند؟
چه افرادی برای کاشت مو به روش FIT مناسب هستند؟
کاشت مو به روش FIT چه معایب و مزایایی دارد و چه مدت ماندگار است؟
نظرات کاربران درباره این مطلب :حسین زمانی [ 1402-06-18 ]
با سلام و احترام سوالی که از حضورتون دارم اینکه ۴۰ روز از کاشت موهام میگذره و امروز سرم به چهار چوب در خورد و ورم کرد اما خراشیده نشد، آیا امکان اینکه در این قسمت رویش انجام نشه هست یا نه با تشکر از شما.
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .